dimecres, 17 de setembre del 2008

Malaltona



La Maria està malaltona. Bé, està encostipada, té molt moquets i ahir una mica de febre. Avui ja estava millor, tot i que encara se la veia pachuchilla. Feia molta pena pobreta!

Les meves filles són diferents tant físicament com de manera de ser i la Maria és, aparentment, la més fràgil i delicada de les dues. Quan la Erinn va tenir bronqueolitis no semblava que estigués malalta, però aquest cop amb la Maria és molt evident.

Crec que de cara enfora ho hem portat prou bé, vem trucar al pediatra, ens va receptar una medicació, li hem donat, la mimem molt, li treiem els mocs, l'abracem molt...

Però encara té aquells ullets de malaltona que de cara endins fan que se'ns trenqui el cor, que volguem agafar-la i protegir-la de tot, que desitgem ser nosaltres els que passem per això (total, un simple encostipat!) i que fan que d'amagat se'ns escapi alguna llagrimeta. A veure si demà es troba millor.

11 comentaris:

  1. Si al menys fos una miqueta més grandeta, li podriem fer entendre que això és passatger i que sabem pel que està passant (especialment jo, l'asmàtic). Però ara per ara, ella no entén res i només sap que està fatal i a sobre, el cabró del seu pare li remena el nas, com si no el tingués prou malament ja. En fi, paciència...

    ResponElimina
  2. És cert q et canviaries per ells en tot lo dolent que els hi passa per molt q sigui alguna cosa tan simple com un refredat però ben mirat...millor q agafin defenses ara pq així de grans seran encara més sans!

    Un petonarro molt fort per la Maria i per aquests papis amoinats.

    ResponElimina
  3. Ànim que segur que en dos dies es troba molt millor.

    Haurem d'aprendre a viure amb el fet que els nostres fills patiran en algun moment, esperem que només sigui un patir d'un econstipat i poc més.

    Pteons

    ResponElimina
  4. Aixxx, com t'entenc, quan veig el Nil revolcant-se de dolor per la panxona em canviara per ell a l'instant.

    Ànims que segur que d'aquí a res es troba millor.

    Petons

    ResponElimina
  5. Jo, que penita!!!

    La hija de una amiga tambien esta resfriada ( aunque es mas mayor, tiene 2 añitos y medio) Y la ves con esa carita,los ojos tristones como tu dices, pero bueno asi seguro que de mayores son mas sanotes

    Que se mejore tu nena muy muy prontito

    ResponElimina
  6. Aix la meva nena bonica.... fes-li molts petonets i abraçades de part meva... Quina pena viure tan lluny, si no hi aniria jo a feril l'abraçada en persona!

    ResponElimina
  7. Pobrecilla la mariaaaaa. Con lo buenica que es la pobre que casí no hace ni ruido. Venga guapa, que por ahí hemos pasado todos como niños y cuando te haces mayor lo que de verdad recuerdas es el cariño con el que te cuidan cuando estas pochito.

    ResponElimina
  8. Gràcies a totes les tietes!!!! La veritat és que ja està molt millor, no hi ha ni rastre de la febre i l'únic que té són moquets.

    Petonarros!!!!

    ResponElimina
  9. Y Erinn..está mejor? pobreta que tambien se lo ha pegado su tata!!

    ResponElimina
  10. Sí Erinn está bien, ayer llegó a 37, pero esta noche muy bien y nada de moquitos. Se nota que tiene la nariz más ancha que su hermana y no se le tapona tan fácilmente je je

    ResponElimina