diumenge, 28 de setembre del 2008

Mamma mia!


Avui hem tornat a anar al cine i hem anat a veure Mamma mia. La sortida ha estat molt bé. Sembla que des que tenim les nenes apreciem més el sortir sols perque, almenys jo, les disfruto molt més. Pel que fa a la peli alguns comentaris:

1. La peli: abans d'anar-la a veure, pregunteu-vos "m'agraden els musicals?" Si la resposta és no deixeu-ho estar, és un MUSICAL, vaja que canten i ballen a la mínima. Si la resposta és sí, pregunteu-vos "m'agrada ABBA?" Si la resposta és no podeu anar-hi, us agradrà, però potser al final us agobia una mica tant revival. Si la respota és si... HI HEU D'ANAR!!!!! Jo adoro els musicals i m'encanta ABBA, així que he disfrutat com una enana!!!!!!!! Respecte l'obra de teatre, jo a Barcelona no l'he vist, la vaig veure a NY i queda més ben explicada la història al teatre, i de fet la peli és molt teatrera, però no desmereix, eh!

2. Meryl Streep: jo no en soc especialment fan, sempre trobo que fa cara de patiment, no em va agradar ni a Los puentes de Madison, que m'encanta, però s'ha de reconèixer que ho fa molt bé! canta, balla (bueno...) i en tot moment et dóna la sensació que s'ho ha passat de fàbula, transmet molta alegria. En l'escena de The winner takes it all m'ha emocionat molt!

3. Pierce Brosnan: m'he enamorat d'ell!!!!!!!!! per favor, està guapíssim!!!!!!! no he sigut mai fan d'ell, té un punt de horterisme que no m'entusiasmat mai, però aquí me l'hagués menjat! A més trobo que tant ell com la Meryl Streep com el Colin Firth han sabut seguir la broma de la peli, passar-s'ho bé!

4. Colin Firth: quan ha començat la peli he tingut un disgust de mort: Mr.Darcy (per mi en Colin Firth sempre serà Mr.Darcy) s'ha fet gran!!!!! després sembla que m'hi he anat adaptant, però d'entrada m'ha xocat. Ara, ho fa molt bé, té un punt de tendresa que et fa venir ganes d'abraçar-lo.

5. La resta del repartiment: fluixet, m'ha agradat la que fa de Tanya, però m'ha decebut la Julie Walters (i mira que normalment m'agrada!), pel meu gust massa pallassa.

6. Jo: ja he dit que m'ho he passat molt bé, però és que a més he plorat com una bleda! ja ja ja i dos cops!!!! quan la mare ajuda a la filla a vestir-se (sniff sniff) i... amb Dancing Queen!!!! Jo no sé què em passa amb aquesta cançó, però té un punt de nostàlgia que em fa plorar. You are the dancing queen, young and sweet, only seventeen...


9 comentaris:

  1. Vista?
    Vista.

    No, es sèrio, està bé. Però no per comprar el DVD de bé.

    ResponElimina
  2. Nena tu i jo no podem anar al cine mai juntes, eh¿?

    Con lo mucho q te quiero y lo ñoña q me pareces! jajaja! :-P

    Muacks!

    ResponElimina
  3. como que ñoña!!!!!!!!!!! ajcorta que de ñoña res, eh!!!! que m'agraden les pelis de tiros també... :-P

    ResponElimina
  4. A mi em van dir que era una pel.lícula entretinguda, però no bona. Està clar que això va a gustos.

    ñoñeta una miqueta si que ets, però en plan carinyos eh?

    Petons

    ResponElimina
  5. Jajaja, teniu raó, una mica ñoña si, jejeje. Però que no passa res, ehhhhh

    D'aquí a una estona li dedicaran un espai als matins del cuní!!!

    Petonets al nas

    ResponElimina
  6. qué graciaaa!!! coincidimos en muchísimas cosas de esta peli, salvo que yo adoro a M Streep, y P. Brosnan no me gustó demasiao!!! yo tb lloré con Dancing Queen, que me encantaa y me vuelvo loca como ellas cuando la canto y la bailo, y cuando la chiquita se está vistiendo y su madre la mira emocionada!!!! la peli a mí me encantó, muy graciosa, muy amena y 100% recomendable!!!! un besazo guapa

    ResponElimina
  7. Vale!!!Para ti Pierce y para mí Colin ;P

    Besotes!!!

    ResponElimina