divendres, 12 de setembre del 2008

Meme de sèries

L'Esther ens ha fet una proposta divertida: un meme en el que s'han de contestar 10 preguntes pensant en personatges de sèries. Je je je sembla fet especialment per nosaltres, eh!!!! Aquí van les meves respostes i amb fotos, porque yo lo valgo!

1. Amb qui t'agradaria anar a sopar?
Amb en Paul de Boig per tu, bàsicament perque és un clon del meu marit i sé que riuria molt amb ell. Tampoc li faria un lleig al Dr. Doug Ross d'Urgencias (l'interpretava un tal George Clooney...)



2. Qui deixaríes que et donés consells sobre compres?
Si és de compres de roba i complements la Carrie de Sexo en NY, m'encanta gairebé tot el que duu i com ho duu (inclòs el tutú!!!).


3. Et trobes en un edifici en flames sense possibilitat de demanar auxili. Qui t'agradaria ser?
En Nathan Petrelli d'Herois, que pot volar!


4. Has arribat tard a la feina... qui t'agradaria tenir de jefe?
Eric Camden. Qui és? doncs el "capellà follador"!!!! ja ja ja és un capellà que protagonitza la sèrie 7 en el paraiso y que tenía una porrada de fills (d'aquí el sobrenom que li va posar el meu maridet). Era tan ensucrada que una mica més i acabem diabètics!


5. Viuries a casa de...
La Charlotte de Sexo en NY. Déu meu quin apartament!!!! També m'agrada la casa enorme i a mig acabar de la Meredith d'Anatomia de Grey.



6. Quin esport practicaries i amb qui?
mmmmmm... no sé... potser aeròbic amb la Carrie i la Miranda de Sexo en NY, segur que ens divertiríem molt.


7. Amb qui ballaries un tango?
Un tango, un mambo, un merengue i sobretot una lambada amb el Sayid de Perdidos. Si Esther, me l'he copiat vilment però és que me tiene loquita!!!!!!!!!


8. Téns un examen sorpresa i no téns ni idea de res, de qui copiaries?
De la Cameron de House, que és una marisabidilla empollona i segur que ho ha contestat tot perfecte. Anava a dir en House, però per putejar és capaç de contestar malament expressament.


9. Quin personatge mereix un post al teu blog?
Puff, n'hi ha molts, però m'encanta Elizabeth Bennet, la prota de Orgullo y Prejuicio, sèrie basada en el llibre de Jane Austen que he vist un munt de cops sencera seguida (són 6 episodis d'una hora llarga cadascun). Aquesta és la sèrie que la Bridget Jones no para d'esmentar al llibre. Evidentment també la Carrie i les seves amigues es mereixen no un, sino un munt de posts.


10. Si haguessis de triar un personatge d'una sèrie, quin series?
Doncs seria la Jamie de Boig per tu. Insegura, atabalada, perfeccionista fins a la neurosi, cínica... i enamorada d'un paio idèntic a en Víctor.


Espero que feu aquest meme, que pot ser molt divertit!!!! Víctor porfa, fes-lo!!!!!! Natalia i Mafalda a fer els deures!!!!

7 comentaris:

  1. Uf! primer he d'arreglar la web, no sé que cony li passa... bueno, si que ho sé, lo que no sé com arreglar-ho encara!

    ResponElimina
  2. Que aplicada que ets!!

    M'ha agradat molt molt el teu meme i bé, ja em podia imaginar amb qui ballaries un tango jaja!!

    Muacks!

    ResponElimina
  3. M'has fet tanta enveja que vaig a posar fotos :-P

    ResponElimina
  4. Yo también lo he hecho. Que lo sepa usted. A mi también me gustaba mucho loco por ti, pero ahora el marido que de verdad me mola es el de medium.
    Un besote guapa.

    ResponElimina
  5. Que meme tan chulo!!!!Este seguro que cae,ya se que todavía no he hecho el último que me enviastes pero todo llegará.
    Besoteees!!!!

    ResponElimina
  6. Hola guapa, estoy contigo y el doctor Ross, iba a copiarme pero he puesto a otro más actual ;)

    Un besote muaa

    ResponElimina
  7. vale! me apunto los deberes, los haré en breve... en cuanto me compren el plumier!!

    ResponElimina