divendres, 19 de setembre del 2008

Pasarela Cibeles



Jo jo jo marineros de agua dulce, seguro que habéis visto a esas esqueléticas criaturas cruzar la pasarela como si andaran por la quilla. Vestidas cual princesas, lucen sus mejores vestimentas en pos de agradar a vuesas mercedes. Hay piratillas que han hecho bien su trabajo y merecen un buen saco de doblones por ello, como Lydia Delgado, Amaya Arzuaga, Sita Murt  y muchos otros. Hay en cambio quien merece que lo cuelguen del palo mayor por abusar de la confianza de sus grumetes y fieles seguidores, como Miguel Palacio o la otrora admirada Miriam Ocáriz. Que me aspen si merecen volver a este barco!

Si us pregunteu que em passa, no, no he estat consumint fongs al·lucinògens, senzillament mireu això. I si voleu una crònica fotogràfica de les desfilades mireu el blog de la Natàlia.

5 comentaris:

  1. Ron, ron, ron, la botella de ron...

    una ampolla sencera necessito jo per aguantar les Cibeles...

    ResponElimina
  2. Per un moment he pensat que t'havies empassat alguna cosa rara o caducada :-P

    Jo les pasarel·les ni les miro pq em semblem una autèntica exposició d'anorexiques reunides...(ho posaria en pirata però no puc pensar massa q toy malita)

    ResponElimina
  3. Yo ,como Esther, las pasarelas ni las miro..me parecen bastante horribles la verdad.

    Por cierto te imagino perfectamente hablando en "pirata"!! jejej

    ResponElimina
  4. Que chuli te ha quedado el post en plan piratilla.A mi se me pasó por completo, con tanta pasarela estoy disfrutando como una mona y me olvido de todo lo demás.Ahora toca Londres!

    Besitoooos!

    ResponElimina
  5. ains quina colla de desaborios!!!!! a mi m'agrada molt veure les passareles i la veritat és que ni veig a les models, només em miro la roba. Últimament no les veig, però per sort tinc a la Nata, que és la meva gurú d'estil i que me'n fa un resum.

    El tema de les models, però mereix un post ben llarg perque si busqueu imatges de Cibeles veureu que lo dels controls de pes alguns s'ho han passat bastant pel forro! Hi havia casos que cridaven bastant l'atenció, però jo crec que els modistos hi surten perdent perque la roba no llueix com en una dona amb corbes.

    Les passareles només m'empipen per una cosa, perque hi ha coses que m'agraden molt i no me les puc permetre!

    Petons!!!

    ResponElimina