dimarts, 11 d’octubre del 2011

Què soparem avui?



Doncs avui toca hummus, però aquesta entrada no és per parlar de cigrons. Ni tan sols per parlar de menjar. Vull parlar del que s'està convertint en el millor moment del dia: l'estona del sopar!

Fa uns dies que els sopars a casa són estones de conversa la mar de divertides: les nenes van menjant i responent les nostres preguntes sobre com els ha anat el dia, què han fet a l'escola, què han dinat... Jo normalment passo la tarda amb elles i algunes coses ja me les han explicat, però a la tarda no estan massa per explicacions, volen jugar, córrer, embrutar-se una mica més (de debò que un dia d'aquests la rentadora em demanarà un augment de sou i a veure com li faig entendre jo que estem en crisi...). En canvi, a l'hora de sopar que estem els quatre tranquilets i veuen com son pare i jo anem explicant-nos el dia, a elles també els fa gràcia intervenir. I com a imaginatives i gracioses no les guanya ningú, doncs son pare i jo acabem sopant entre riallades. I elles ben orgulloses de fer-nos riure! Quan m'hagin de fer una operació d'estómac degut als gasos ingerits durant els àpats serà culpa d'elles!!!

12 comentaris:

  1. M'acabes de fer enrecordar que tinc una rentadora per estendre...finalment el meu gran doctorat serà el dia que aconsegueixi treure la roba de la nena neta neta sense haver de rentar prèviament a mà. Canviant de tema...has triat una escena boníssima per il·lustrar el post, m'encanten els Soprano. ;)

    ResponElimina
  2. Anna has provat l'spray del KH7 per roba? jo la ruixo abans de rentar-la i tret d'alguna taca rebel queda prou bé!

    A mi també m'encanten els Soprano! Dubtava entre aquesta i una de Modern family, que darrerament s'està convertint en la sèrie de referència a casa, sobretot perque els capítols només duren 20 o 25 minuts!

    ResponElimina
  3. M'apunto el consell! i també la sèrie...;)

    ResponElimina
  4. Aquí una addicta al KH7 i a Modern Family per aquest ordre! Quines ganes de poder tenir sopars com els vostres...

    ResponElimina
  5. Això sembla el principi d'una nova etapa no? Sopars amb converses, riures, cadascú menjant lo seu.. Què bé!
    M'apunto lo del KH7!

    ResponElimina
  6. Em fas enveja i m'agrada llegir que gaudiu els quatre d'uns sopars així. A casa els nens sopen primer, i jo espero al meu marit per fer-ho plegats. És el que té l'horari comercial...
    De totes maneres intentem dinar els quatre plegats, tot i que hi ha dies que quan arribo els nens ja han començat.

    ResponElimina
  7. A mi em passa com a l'Ester. Gairebé mai podem sopar junts i no saps l'enveja (sana) que m'has fet amb aquest post!

    ResponElimina
  8. Que xulo!! a més així aneu a dormir més tranquils i havent rigut molt que això és el millor que hi ha!!

    ResponElimina
  9. Tina, Esther, Ester, tot arriba! Ester jo tambe soc filla de botiguer i t'entenc perfectament! La veritat és que és una molt bona manera d'acabar el dia i de relaxar-nos abans d'anar a dormir!

    res noies, que la propera quedada de mares blocaires l'haurà de patrocinar el KH7!

    ResponElimina
  10. Nosaltres també som de sopar plegats i et dono tota la raó de que és un gran moment del dia. I l'hummus, boníssim, un plat habitual a casa.
    Estic d'acord amb la Mirashka, el KH7 o algún sprai d'aquest estil llevataques van molt bé, això sí, s'ha de fer una inspecció meticulosa de la peça perquè sino no marxa la taca.
    Els Soprano no els he vist mai, però Modern Family em fa molta gràcia.

    ResponElimina
  11. Han de ser molt macos aquests moments, podent xerrar els quatre de com ha anat el dia. Els nens sempre ens sorprenen i ja us imagino petan-vos de riure amb qualsevol de les sortides de les gatxans.

    ResponElimina
  12. Siempre es aconsejable una comida equilibrada.
    feliz semana.

    ResponElimina