dissabte, 16 de juliol del 2011

La mare perfecta (d'estiu)



Recordeu les mares perfectes? i la més perfecta de totes? doncs ha tornat en la seva versió estiuenca! si, si, les aventures i desventures segueixen!

El col·lectiu de mares-parque (i pares) a l'estiu ens traslladem a la piscina. Al parque no s'hi pot estar de calor i mosquits, així que el reservem només pels dies emboirats. A la piscina ens asseiem a la vora de la piscina petita i fem petar la xerrada amb el nostre "estil Trueba", és a dir, amb un ull mirant a l'aigua i l'altre al nostre interlocutor, que pobre al final ja no sap si li estàs fent cas o només mous el cap com aquells gosets de plàstic dels cotxes. (En el meu cas crec que m'acabarà sortint un tercer ull a l'esquena...). Aquest any ens hem començat a traslladar a la piscina gran (los problemas crecen...), però el campament base continua essent a la petita. Això implica que los cuerpos serranos no estan enfonsats a l'aigua i per tant dissimulats, sino que els anem mostrant tan alegrement, no queda otra...

I aleshores arriba ella! bikini negre brillant (moníssim), camisola blanca (moníssima), cistell casual de palla (però no com el meu que va plè fins els topes i un dia em demanarà la baixa per esgotament, no!), ulleres de sol talla XXL i el cabell llis, llis, després d'un tractament d'aquests nous. Totes les mirades "Trueba" desviem un dels ulls (el de l'aigua no, of course) cap a ella i anem seguint tots els moviments. Es recull el cabell (l'allisat no es pot mullar durant uns quants dies) i sense treure's les ulleres de sol porta la nena cap a la piscina petita (aquí totes desviem de nou l'ull lliure, no fos cas que se n'adoni de que l'estim mirant...), la deixa i se'n va a la piscina gran a nedar (estil braça per no mullar-se el cabell ni les ulleres). Si això no és glamour...

Quan surt de l'aigua esperaríem veure dos tios catxes amb una tovallola blanca i immensa tipus anunci de Dolce&Gabbana, però no. Tot i així ella avança amb seguretat cap a la gespa per assecar-se al sol. Nosaltres estem fascinats davant d'aquesta demostracio d'estil piscinero, fins que se sent una veu: "puff, té estries! i el cul plà". I esclafim a riure! si l'enveja fos tinya...

11 comentaris:

  1. Aquesta noia és tot un espectacle, eh? Què faríeu sense ella? :-)

    Això de nedar amb el cap fora sempre m'ha fet molta gràcia. Ves per on que jo mai ho he aconseguit això de no mullar-me el cap i mira que també duc un allisat d'aquests estupendos que fan ara je je je!

    Hauré d'anar a prendre nota de su excelentísima madre perfecta.

    ResponElimina
  2. Quina gràcia, gairebé em quedo genya jo i tot amb tants ulls amunt i avall. A l'escola del meu nen també en tenim una d'aquestes, i a sobre té bessons com tu, cosa que encara em sembla més increible que tingui temps per anar tan glamourosa, això sí, sempre els seus modelets i el seu pentinat sense cap grenya fora de lloc... i el pare també és un cromo, és que són gent superguay.

    ResponElimina
  3. Quin riure amb això de l'ull Trueba!
    Jo visc en una zona plena de mames estupendes. Totes van iguales: cotxet bogaboo, bossa pel cotxet de marca cara, cabell perfecte amb les metxes ben fetes, modelet sense arrugues ni taques de llet, ben depilades i maquillades i of course amb cossos sense panxa ni cul.
    Per sort aquí no fem vida social a la piscina, així que les imperfeccions queden per la intimitat.

    ResponElimina
  4. M'has fet riure molt!! Jo no entendré mai com sent mare una pot tenir temps de fer-se la manicura tots els dies, comprar modelets nous, conjuntar-se, maquillar-se i sortir de casa sempre perfecta. Però de haberlas haylas!

    ResponElimina
  5. Boníssim!! L'ull Trueba... jiji

    Sempre n'hi ha d'haver alguna d'aquestes que fan ràbia! al menys aquesta té estríes i el cul defectuós, molt glamourosa però imperfecta ;)

    ResponElimina
  6. Aquí on visc jo hi ha el model decimonònic...fliparíeu! Cotxets amb grans rodes del segle passat, tots blancs inpecables, mares estupendes i nens ben repentinats i sempre nets (model sabates de xarol i blondes) Són de veritat o robots, com en aquella peli que sortia la Kidman? Això em pregunto jo... (bona l'entrada!)

    ResponElimina
  7. jijiji...boníssima la entrada! Ha de ser molt estressant i muscularment garrativant nedar sense mulllar-te el cap ni gota, tot un mèrit!

    ResponElimina
  8. Vols dir que no era la Victoria Beckham a la piscina????

    ResponElimina
  9. Que bo!!! m'ha agradat lo de la mirada "Trueba".

    ResponElimina
  10. D'aquestes veig que en tenim a totes les escoles! Where is my baby from més aviat és una aprenent de Victoria Beckham!

    Anna si, per la zona on vius s'arreglen de manera moooooooolt clàssica!

    Bé noies, qui vol ser una mare perfecta? massa feina!!!

    ResponElimina
  11. jajajaja quin fart de riure! ho has descrit tan requetebé que m'ho he imaginat perfectament! i lo de Trueba es lo millor!
    Et dic que sempre hi ha una porca d'aquestes que va amb dos o tres fills si no quatre, i fa servir la talla 36 de pantaló i la XS de biquini...jo les he vist, ho juro. `puag!

    ResponElimina