diumenge, 22 de juliol del 2012

Vacances sense vacances


Foto d'ahir a la nit a la platja de Castelldefels

Aquest mes de juliol està essent un mes extrany. Ni en Víctor ni jo tenim vacances, però les nenes si, aixi que hem hagut de fer un tetris perque no es passessin un mes tancades a casa amb els avis. Van anar dues setmanes al casal, la meva sogra ha estat una setmana i mitja venint cada dia a casa i els meus cunyats les han tingut un parell de dies a casa seva. Ara ja només queda una setmana i mitja que jo només aniré de matins i elles s'estaran amb els avis.

Però apart d'aquest puzzle en el que tota la família a col·laborat, les tardes tambe han estat especials. Alguns dies hem anat al parque, com sempre, però d'altres hem anat a la piscina, i sempre allargant més de lo habitual. I ai les nits! Oh summer nights!! aquest mes hem sortit amb els del parque de concertillo, de sopar, de sopar+concertillo i ahir a la platja. No gastem gaire: sopem entrepans, els concerts als que hem anat han estat gratuïts, pero et dóna la sensació de pseudovacances, de que estem aprofitant aquests dies per fer festa tot i treballar. I és molt agradable! Ja arribarà l'agost i les vacances seran complertes, però de moment no ens podem queixar!

4 comentaris:

  1. Aquí a casa també tenim una tronera que s'apunta a un bombardeo...i amb dos anyets hi ha nits que se li fan les 11 i està de juerga...:P. Són maques les nits d'estiu, feu molt bé d'aprofitar-les.

    ResponElimina
  2. Pinta molt bé tot això que expliques! La veritat és que ben vist l'estiu és especial, oi? Cada vegada m'agrada més :-)

    ResponElimina
  3. Aquesta és l'actitud, sí senyor! Que acabeu molt bé el juliol guapa

    ResponElimina
  4. Aquestes són l'aperitiu de les de veritat. I que bé que senten un vermutet i unes olivetes quan tens gana!!!

    ResponElimina