diumenge, 1 de juliol del 2012

... i en canvi tan properes



Ahir ens vem trobar amb algunes mames blogaires per fer un cafè. Si, quan ho dius aixi hi ha qui et mira extrany, hi ha qui riu, segur que hi ha qui et pren per boja i hi ha que directament et diu "i de què parles amb gent que no coneixes de res?". De res???? Probablement ens coneixem milor que amb gent amb la que ens veiem cada dia. Probablement sabem més tant del nostre dia a dia com de la nostra manera de ser, de pensar, les nostres alegries, les nostres pors... Ahir em trobava amb tres noies que no veig mai, però de les que en se molt. Que són ben lluny i que en canvi sento molt properes. És curiós i extrany, però alhora tot flueix de manera molt natural.

Noies, va ser un veritable plaer!

6 comentaris:

  1. Sí, jo també he trobat reaccions d'aquestes al meu entorn. Però m'ha encantat la experiència!

    ResponElimina
  2. Va ser una estona molt agradable!!
    I sí, suposo que difícil d'entendre per gent que no escriu blocs. Jo mateixa no ho havia fet mai fins l'any passat, a la primera trobada, però sens dubte val molt la pena!

    ResponElimina
  3. Jo crec que hagués estat d'aquestes que no ho entenia, que trobava una mica superficial tot aquest món...ara entenc que és, simplement, un lloc on relacionar-te i coneixer a gent amb qui tens coses en comú. Teixir xarxes, una cosa tant femenina...(per cert, som xerraires, oi noies? jeje)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Per cert, el dibuix és fantàstic...jo vull aquestes tases!!

      Elimina
    2. és xulo oi? m'encanta com posen els peus!

      Elimina
  4. Som unes cotorres!!! ja ja ja se'm va passar la tarda volant!

    Doncs res, a la propera més i millor!

    ResponElimina